Ценности

 • Идеята

  Когато производителност и ефективност са от значение за клиента, ние трябва да бъдем до него. Знаем какво се очаква от нас и имаме самочувствието да го предложим.

  Партньори и клиенти

  Създаваме нашите продукти, съзнавайки отговорността си към клиентите и партньорите. С течение на времето нашите клиенти и партньори се превърнаха в наши приятели. Те са източника, от който черпим енергия и желание за всичко, което правим.


  Екипът

  Професионализъм, амбиция, мотивация, съпричастност - това предложихме на нашия персонал. Страст, положителната енергия и индивидуалната отговорност е отговорът, който получихме от тях. Екипът, с който работим, се превърна в нашия най-ценен капитал.


  Развитие и бъдеще

  За 20 години натрупахме солиден опит и знания. Внедрихме нови технологии, с които разполагат водещите фирми в производство на лентови триони. Заложихме на най-качествените марки стомани за нашите триони. Всичко това ни дава самочувствие и увереност за нашето бъдеще ...


  Семейният бизнес

  20 години “ТЕХНОЛЕС” ООД все още е фамилна фирма. Нашите силни семейни връзки и сплотеност са ценностите, които ни вдъхновяват. Когато имаш дисциплина и отговорност към семейството, е лесно да бъдеш такъв и в бизнеса ... за тези 20 години нашите клиенти се убедиха в това.